Geam termoizolant

Sticla oferita de XPLAST este un produs revolutionar care transforma orice fereastra intr-un instrument de reducere a cheltuielilor. Pana in prezent, utilitatea principala a ferestrelor a fost aceea de a proteja impotriva frigului si de a reduce cheltuielile, in timpul iernii. Odata cu introducerea sticlei cu protectie solara, fereastra devine si un mijloc de reducere a cheltuielor in timpul verii

Sticla cu protectie solara inseamna:

Eliminarea efectului de sera se face fara a pierde din lumina naturala. Nu mai este necesar sa folositi sisteme de umbrire pentru a impiedica patrunderea caldurii excesive in locuinta. Puteti sa va bucurati de lumina naturala din timpul verii si, in acelasi timp, sa evitati supraincalzirea incaperilor expuse razelor solare cu aceasta sticla.

Sticla cu protectie solara inseamna geam termoizolant cu proprietati de control solar. Aceasta sticla este superiora geamului termoizolant low-e si raspunde nevoilor actuale ale consumatorilor din Romania care sunt afectati de fenomenul de incalzire globala.

Sticla cu protectie solara inseamna si Dubla Economie:

Geamul termoizolant reprezintă un ansamblu format din două foi de sticlă, între care există un mediu gazos (aer sau argon), etanşate (sigilate) perfect.

Principiul de alcătuire poate fi rezumat asfel: două foi de sticlă situate la o distanţă cuantificată în milimetri, separate de un cadru din baghetă-distanţier de aluminiu, etanşeizate; se formează astfel o unitate compactă cu rolul de a reduce transferul termic şi fonic.

Ferestre

Geam temopan

Accesorii Ferestre

psd to html by <html>this